Knedličky z bravčovej pečene

Knedličky z bravčovej pečene

Zo všetkých druhov mäsa si myslím, že pečeň je najmenej obľúbená na varenie, pretože má svoju typickú vôňu. Sú tiež celkom krvavé a pokiaľ nemáte radi veľa soli a korenia, bez nich môžu chutiť horko alebo dokonca divne. Pokiaľ ale všetko urobíte správne, budete odmenení jedinečnými a dobre chutiacimi bravčovými pečeňovými knedličkami. Môžete ich potom podávať v tejto krémovej polievke známej ako kaldoun a možno to môže byť aj prekrm knajlepším receptom na kuracom gnocchi .

Čo budeme potrebovať

  • 500 – 700 g bravčovej pečene
  • 1 cibuľa
  • kúsok masla
  • 2 rožky
  • 250 ml teplého mlieka
  • 1 vajce
  • 250 g strúhanky
  • trochu petržlenu
  • trochu majoránky
  • soľ
  • korenie
  • trochu muškátového orieška

Postup

  • Cibuľu nakrájame na kocky a orestujeme na troške masla.
  • Osmaženú cibuľu dajte bokom.
  • Rožky nakrájajte na malé kocky.
  • Kocky chleba dajte do inej misy a potom ich zalejte trochou mlieka, dobre premiešajte, aby sa všetky trochu nasiakli, ale nie veľmi.
  • Ostrým nožom nakrájajte pečeň na malinké kúsky alebo ich nasekajte v kuchynskom robote.
  • Teraz k nim pridajte osmaženú cibuľu, kocky chleba, vajcia, bylinky, soľ a korenie a dobre premiešajte.
  • Dajte na 1 hodinu do chladničky.
  • Priveďte do varu veľký hrniec so slanou vodou a znížte teplotu na miernu.
  • Vytvarujte malé knedličky veľkosti slivky a opatrne ich vložte do vody.
  • Keď knedle začnú plávať hore, počkajte 10 minút, kým sa knedle vo vode uvaria.
Tanierik plný horúcej polievky a mäsových knedlíčkov.
Zdroj: bildderfrau.de

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.