Kokosová roláda s jemným krémom

Kokosová roláda s jemným krémom

Vytvorte do piškótovej rolády krém, o ktorom sa vám bude aj zdať. Tento kokosový je skutočne úžasný.

INGREDIENCIA

Cesto

  • základné piškótové cesto
  • 4 lyžice čerešňovej alebo malinovej marmelády
  • 100 g strúhaného kokosu

Kokosový krém

  • 3 vajcia
  • 150 g cukru múčka
  • 175 g masla
  • 80 ml kokosového mlieka
  • 1 vanilkový cukor

POSTUP

  1. Pripravte cesto podľa základného receptu.
  2. Medzitým si pripravte aj krém.
  3. Oddeľte bielky od žĺtkov.
  4. Bielky ručne vyšľahajte vo vodnom kúpeli, po častiach k nim pridávajte cukor.
  5. Akonáhle zmes stuhne a trochu vychladne, preložte ju do elektrického šľahača a začnite postupne pridávať maslo.
  6. Stále šľahajte a pridávajte kokosové mlieko a vanilkový cukor.
  7. Vychladnutý upečený plát rozbaľte a potrite pripraveným krémom (malú časť si nechajte bokom).
  8. Na krém naneste aj vrstvu marmelády.
  9. Znovu zaviňte do rolády, ktorú na povrchu potrite zvyšným krémom a posypte strúhaným kokosom.
Kokosová roláda s jemným krémom naservírovaná s kávou
Zdroj: domesticgothess.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.