Vytvorte do piškótovej rolády krém, o ktorom sa vám bude aj zdať. Tento kokosový je skutočne úžasný.
INGREDIENCIA
Cesto
- základné piškótové cesto
- 4 lyžice čerešňovej alebo malinovej marmelády
- 100 g strúhaného kokosu
Kokosový krém
- 3 vajcia
- 150 g cukru múčka
- 175 g masla
- 80 ml kokosového mlieka
- 1 vanilkový cukor
POSTUP
- Pripravte cesto podľa základného receptu.
- Medzitým si pripravte aj krém.
- Oddeľte bielky od žĺtkov.
- Bielky ručne vyšľahajte vo vodnom kúpeli, po častiach k nim pridávajte cukor.
- Akonáhle zmes stuhne a trochu vychladne, preložte ju do elektrického šľahača a začnite postupne pridávať maslo.
- Stále šľahajte a pridávajte kokosové mlieko a vanilkový cukor.
- Vychladnutý upečený plát rozbaľte a potrite pripraveným krémom (malú časť si nechajte bokom).
- Na krém naneste aj vrstvu marmelády.
- Znovu zaviňte do rolády, ktorú na povrchu potrite zvyšným krémom a posypte strúhaným kokosom.