Skip to content
Ingrediencie
- 150 g polohrubej múky
- 50 g kokosovej múčky
- 200 g cukru
- 2 lyžice oleja
- 4 vajcia
- ružové potravinárske farbivo
- modré potravinárske farbivo
Ingrediencie na krém
- 100 g mäkkého tvarohu
- 50 g masla
- 90 g cukru
- 100 g strúhaného kokosu
- 50 g kokosu na posyp
Postup
- Cukor vyšľaháme šľahačom so žĺtkami.
- Vmiešame trochu oleja, kokosovú múčku, múku a sneh z bielkov.
- Cesto rozdelíme na 3 rovnaké časti.
- Jednu časť dáme hneď piecť, jednu zafarbíme naružovo, jednu namodro.
- Každý plát pečieme asi 30 minút pri 180 ºC.
- Všetky ingrediencie na krém vyšľaháme do hladka.
- Až všetky pláty korpusu ochladnú, poslepujeme ich krémom.
- Opatrne natrieme aj vonkajšok torty.
- Vršok dozdobíme hniezdočkami zo šľahačky alebo kupovanými dekoráciami.