Konzervovaná hovädzia sendvičová nátierka

Konzervovaná hovädzia sendvičová nátierka

Chystáte sa na výlet a potrebujete vymyslieť chutnú a rýchlu desiatu? Táto super jednoduchá mäsová nátierka z konzervy je na tento účel ako stvorená.

Nátierku ale môžete použiť napríklad aj na jednohubky, ak organizujete stretnutie s priateľmi.

Ingrediencie

  • 1 konzerva s hovädzím mäsom
  • ½ šálky zeleru
  • 1 menšia cibuľa
  • ½ lyžička soli
  • ½ korenia
  • 2 lyžice cukru
  • 1 lyžička chrenu (podľa chuti je možné pridať chrenu viac)
  • 2 lyžice majonézy

Postup

  • Zeler nakrájajte na malé kocky. To isté urobte aj s cibuľou.
  • Všetko dajte do misky, pridajte zvyšok ingrediencií a starostlivo zmiešajte, kým sa všetko neprepojí.
  • Kým nebudete pochúťku servírovať, uchovávajte ju v chladničke. Skvele totiž chutí vychladená.
  • Vaša mäsová nátierka z konzervy je hotová

Miska, toasty a sušienky s nátierkou z mäsa.
zdroj: food.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.