Korenené jahňacie obličky

Korenené jahňacie obličky

Jednoduchý a chutný pokrm, ktorý je pripravený z jahňacích obličiek a indického korenia, vás nadchne! Vyskúšajte ho a uvidíte sami.

Ingrediencie

  • 10 až 12 jahňacích obličiek (odstráňte vonkajšiu vrstvu a nakrájajte na malé kúsky)
  • soľ podľa chuti
  • 1 lyžička kurkumy
  • 2 lyžice zázvorovo-cesnakové pasty
  • 1 šálka vody
  • 3 lyžice oleja
  • 1 lyžička sušeného koriandra
  • 1/2 lyžičky garam masala
  • 1 lyžička červeného chilli prášku
  • 2 zelené chilli papričky

Postup

  1. Dajte obličky, soľ, kurkumu, zázvorovú cesnakovú pastu a vodu do hrnca.
  2. Varte, kým voda nevyschne a obličky nie sú hotové.
  3. Pridajte olej a smažte na vysokej teplote po dobu 2 až 3 minút, aby ste odstránili surový zápach z oleja.
  4. Ďalej pridajte koriander, garam masalu, červené čili a zelené čili.
  5. Znovu smažte 2 až 3 minúty, pokiaľ obličky nebudú dobre obalené korením.
  6. Podávajte horúce.
Vnútornosti na indický spôsob servírované v hlbokom tanieri, posypané chilli.
www.faskitchen.com

Máme pre vás aj ďalšie luxusné vnútornosti! Recepty na pečeň sú jednými z najpopulárnejších v slovenskej kuchyni. Pripravte si chutné a zdravé jedlá, ktoré môžete variť, vyprážať aj zapekať. Doprajte si skvelú chuť a množstvo živín v jednom!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.