Asa alebo ašant, korenie známe aj ako čertovo lajno. Poďte sa presvedčiť, prečo ho v kuchyni používať Korenie asant tiež nazývané čertovo lajno alebo asa smrdutá. Zistite ako ho upraviť, aby ste si jeho chuť užili!
Bobkový list je korenie, bylina aj súčasť kultúry. V našom článku sa dozviete sa čo ste ešte nevedeli Bobkový list je pomerne aromatický. Prečítajte si o jeho zdravotných účinkoch a najlepším využitím pre vašu kuchyňu!
Kurkuma, výrazná farba aj chuť! Prečítajte si o jej širokom spektre využitia a zdravotných účinkoch Korenie, nazývané aj ako indický šafran, to je kurkuma. Prečítajte si o jej zdravotných benefitoch a širokom využití v kuchyni.
Oregano všestranná bylinka vhodná aj na domáce pestovanie! Zistite ako ju najlepšie využiť Oregano neodmysliteľne patrí do všetkých kuchýň vo svete! Prečítajte si aké benefity vám táto skvelá bylinka môže priniesť!
Kardamóm, korenie ktoré nesmie chýbať vo vašej špajze! Prečítajte si ako s ním pracovať a kam ho použiť Kardamóm exotické a nie tak známe korenie, avšak by bolo chybou s ním nezačať variť! Prečítajte si prečo ho začať používať!
Nie je korenie ako korenie! Preskúmajte tie najlepšie vlastnosti, ktoré vám konzumácia bieleho korenia ponúka Chuť bieleho korenia je podstatne jemnejšia, menej aromatická a ostrá, ako u čierneho korenia. Zistite do akých receptov sa hodí!