Krehučké pečivo zo šľahačky

Krehučké pečivo zo šľahačky

Tradičné a tak výborné šľahačkové pečivo vám prinesie jedinečný chuťový zážitok. Inšpirujte sa.

Ingrediencie

  • 450g hladkej múky
  • 250g masla
  • 250ml smotany na šľahanie
  • Múčkový cukor na obalenie

Postup

  • Cesto vypracujete tak, že zmiešate múku, rozohriate maslo a prilejete smotanu.
  • Z cesta vyvaľkajte plát asi 5mm hrubý a potom vykrajujte tvary pomocou vykrajovačov.
  • Predhrejte rúru na 200 ° C a dajte piecť na cca 8 minút. Pečenie však pozorne sledujte, každá rúra pečie inak.
  • Akonáhle je pečivo ľahko ružové, je hotové a môžete vybrať z rúry.
  • Ešte teplé ho obaľte v práškovom cukre a nechajte vychladnúť.
  • Skladujte na chladnom mieste vo vzduchotesnej nádobe.
Klasické pečivo zo šľahačky s práškovým cukrom.
Zdroj: thefoodcharlatan.com

Už nestíhate dopiecť pečivo? Alebo sa vám jednoducho len nechce? Vyskúšajte niektorý z receptov na nepečené osie hniezda ! Rýchlovka, ktorá chutí.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.