Krémová zeleninová polievka s údeným bravčovým

Krémová zeleninová polievka s údeným bravčovým

Táto úžasná kombinácia karfiolu, cesnaku a voňavého údeného mäsa vás dostane. Vyskúšajte ju a uvidíte sami!

Ingrediencie

  • 2 lyžice oleja
  • 1 cibuľa
  • 8 strúčikov cesnaku
  • 650g karfiolu
  • 7 šálok vývaru
  • 2 lyžičky oregana
  • 300 g údeného bravčového mäsa
  • soľ, korenie

Postup

  1. V hrnci rozpálime olej a orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak.
  2. Miešame pokiaľ nám nezačne zelenina chytať zlatistú farbu ale dávame pozor aby sme ju nespálili.
  3. Medzitým si nakrájame karfiol na kocky a pridáme ich spolu s vývarom do hrnca.
  4. Varíme kým nám karfiol nezmäkne a to asi 20 minút.
  5. Do polievky pridáme údené mäso, krátko spolu povaríme a môžeme podávať.
Rozmixovaná karfiolová polievka s bravčovým mäsom v bielej miske.
zdroj: meatyfied.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.