Táto úžasná kombinácia karfiolu, cesnaku a voňavého údeného mäsa vás dostane. Vyskúšajte ju a uvidíte sami!
Ingrediencie
- 2 lyžice oleja
- 1 cibuľa
- 8 strúčikov cesnaku
- 650g karfiolu
- 7 šálok vývaru
- 2 lyžičky oregana
- 300 g údeného bravčového mäsa
- soľ, korenie
Postup
- V hrnci rozpálime olej a orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak.
- Miešame pokiaľ nám nezačne zelenina chytať zlatistú farbu ale dávame pozor aby sme ju nespálili.
- Medzitým si nakrájame karfiol na kocky a pridáme ich spolu s vývarom do hrnca.
- Varíme kým nám karfiol nezmäkne a to asi 20 minút.
- Do polievky pridáme údené mäso, krátko spolu povaríme a môžeme podávať.