Krémové polievky sú ideálnym jedlom na chladné večery
Sú krásne jemné a pritom sýte.
Zahrejú vás a doplnia vitamíny.
Pripravte si tyčový mixér a pozrite sa na recepty, ktoré si zamilujete
Naše recepty
Prečo jesť zeleninové krémy
Sú rýchlo hotové a lacné.
Môžete do nich spotrebovať to, čo práve máte doma.
Sú veľmi bohaté na vlákninu, ktorá zasýti a podporuje správne fungovanie čriev.
Obsahujú množstvo minerálov, vitamínov a výživných látok
Tekvica je bohatá na vitamín A, E a na draslík, ktorý pomáha udržiavať v norme hodnoty krvného tlaku
Konzumácia karfiolu znižuje pravdepodobnosť zápalových ochorení, znižuje riziko rakoviny, srdcových ochorení a poruchy mozgu.
Karfiol obsahuje vitamíny C, K, E a vitamíny skupiny B
Brokolica má veľmi vysoké hodnoty vitamínu C, karotenoidy a pomáha prevencii rakoviny pľúc
Cesnak posilňuje imunitu, je jedným z prírodných antibiotík. Obsahuje horčík, draslík, vápnik, selén, sodík a vitamíny C, B a D. Podporuje trávenie a chráni pred rizikom vzniku rakoviny.