Pochutnajte si na tomto výbornom recepte s tou najjemnejšou smotanovou omáčkou.
Recept budete mať hotový za menej ako hodinu!
Ingrediencie
- 500 g očistenej kuracej pečene
- soľ
- korenie
- grilovacie korenie
- 200 ml smotany
- 1 cibuľa (nakrájaná nadrobno)
- 1 strúčik cesnaku (prelisovaného)
- 30 ml masla
- čerstvá petržlenová vňať
- pečivo podľa chuti
Postup
- V hrnci rozpustite maslo a opražte na ňom cibuľu.
- Pridajte hydinovú pečeň a duste cca 15 minút.
- Pridajte cesnak a smotanu. Premiešajte a varte 5 minút.
- Hotová pečeň so smotanovou omáčkou podávajte ozdobené petržlenovou vňaťou as chrumkavým opečeným kusom pečiva podľa vlastného výberu.
Dostali ste chuť na ďalšie dobroty z husi? Inšpirujte sa našimi 6 husacími receptami .