Kuracia pečeň na smotane

Kuracia pečeň na smotane

Pochutnajte si na tomto výbornom recepte s tou najjemnejšou smotanovou omáčkou.

Recept budete mať hotový za menej ako hodinu!

Ingrediencie

  • 500 g očistenej kuracej pečene
  • soľ
  • korenie
  • grilovacie korenie
  • 200 ml smotany
  • 1 cibuľa (nakrájaná nadrobno)
  • 1 strúčik cesnaku (prelisovaného)
  • 30 ml masla
  • čerstvá petržlenová vňať
  • pečivo podľa chuti

Postup

  • V hrnci rozpustite maslo a opražte na ňom cibuľu.
  • Pridajte hydinovú pečeň a duste cca 15 minút.
  • Pridajte cesnak a smotanu. Premiešajte a varte 5 minút.
  • Hotová pečeň so smotanovou omáčkou podávajte ozdobené petržlenovou vňaťou as chrumkavým opečeným kusom pečiva podľa vlastného výberu.

Pečeňové kúsky v smotanovej omáčke, zdobené čerstvou petržlenovou vňaťou a podávané s pečivom.
zdroj: thesouthafrican.com

Dostali ste chuť na ďalšie dobroty z husi? Inšpirujte sa našimi 6 husacími receptami .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.