Kuracia pečeň s cesnakom a chilli

Kuracia pečeň s cesnakom a chilli

Už vás nebaví pečeň pripravovať iba tradične s cibuľkou? Potom budete z tohto receptu nadšení! Cesnak a chilli dodávajú pečeni perfektný pikantný nádych a plnú chuť a vy už ich nebudete chcieť pripravovať inak.

Ingrediencie

  • 2 lyžice rastlinného oleja
  • 500 g kuracej pečene, nakrájaných a očistených
  • 1 lyžica ghí
  • 2 strúčiky cesnaku, lisované
  • 1/2 – 1 červená chilli paprička, nakrájaná najemno
  • šťava z 1/2 citróna
  • 3 lyžice čerstvej nasekanej petržlenovej vňate
  • morská soľ a korenie podľa chuti

Postup

  1. Rozpáľte veľkú panvicu na vysokú teplotu.
  2. Pridajte olej a kuraciu pečeň a opekajte z oboch strán dozlatista.
  3. Pridajte ghí, cesnak, chilli a citrón a nechajte ďalšiu minútu alebo dve restovať a potom dochuťte.
  4. Podávajte posypané čerstvou petržlenovou vňaťou.
Orestovaná morčacia pečeň spoločne s cesnakom a chilli servírovaná v panvici a posypaná bylinkami.
www.paleoleap.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.