Kuracie gnocchi s paradajkami

Kuracie gnocchi s paradajkami

Tento krémový kurací pokrm sa pripravuje tak rýchlo, že ho budete môcť servírovať na stôl iba za 10 minút! Ak hľadáte ďalšiu inšpiráciu na rýchle recepty vyskúšajte naše zapečené talianske panini .

Čo budeme potrebovať

  • 100 g crème fraîche (čerstvý syr pr. Philadelphia)
  • 5 g kuracieho bujónu
  • 30 g pretlaku
  • 250 g kuracieho stehna nakrájaného na kocky
  • 350 g nokov
  • 80 g baby listového špenátu
  • 125 g cherry paradajok
  • olivový olej
  • korenie
  • soľ
  • rastlinný olej

Postup

  • Rozohrejte veľkú panvicu s kvapkou rastlinného oleja na stredne vysokú teplotu.
  • Rozohrejte na druhú samostatnú veľkú panvicu stredne vysokú teplotu a výdatne kvapnite olivovým olejom .
  • Cherry paradajky nakrájajte na polovicu.
  • Keď je panvica s rastlinným olejom rozpálená, pridajte na kocky nakrájané kuracie stehno s pretlakom a varte 2-3 minúty dozlatista.
  • Akonáhle je druhá panvica rozpálená, pridajte halušky a dochuťte štipkou soli.
  • Gnocchi varte 4–5 minút alebo kým nezozlátnu a nezačnú chrumkať.
  • Gnocchi raz za čas premiešajte na panvici, aby ste mali istotu, že sú celé chrumkavé!
  • Špenát, bujón a rozpolené cherry paradajky pridajte ku kurčaťu so štipkou soli a čierneho korenia.
  • Varte 2-3 minúty, kým špenát nezvädne a kura nie je prepečené.
  • Akonáhle je kurča hotové, pridajte čerstvý syr a všetko dobre premiešajte.
  • Akonáhle budú chrumkavé, pridajte gnocchi do smotanovej paradajkovej a kuracej omáčky a všetko premiešajte.
Panvica plná zmesi paradajkového pretlaku, nokov a čerstvého syra.
Zdroj: wanderlustandwellness.org

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.