Kuracie krídla na mede s chilli a cesnakom

Kuracie krídla na mede s chilli a cesnakom

Tieto krídielka marinované v mede, cesnaku, chilli a sójovej omáčke sa budú perfektne vynímať nielen na vašej letnej grilovačke.

INGREDIENCIA

  • 1/2 kg kuracích krídielok
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 5 lyžíc medu
  • chilli
  • korenie
  • soľ
  • bazalka
  • 2 lyžice sójovej omáčky

POSTUP

  1. Všetky ingrediencie vymiešajte v hladkú marinádu, cesnak dôkladne utrite so soľou.
  2. Marinujte cez noc a na druhý deň pečte alebo grilujte.
  3. Krídielka sú lahodne pikantné, podávajte s ryžou alebo zemiakovou kašou.
Kuracie krídielka marinované v mede, cesnaku, chilli a sójovej omáčke, posypané jarnou cibuľkou a servírované v hlbokom tanieri.
www.karenskitchenstories.com

Vyskúšajte aj našich ďalších 6 najlepších receptov na krehké kuracie krídelká . Hlavné jedlo, ale aj chuťovka na párty!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.