Kombinácia kuracieho mäsa s horčicou, karí a sójovou omáčkou je neodolateľná! Pripravte si ju spoločne so zemiakmi alebo zemiakovou kašou a hravo si tak vykúzlite lahodný obed či večeru.
Ingrediencie
- 4 kuracie prsia
- 5 lyžíc kremžskej horčice
- 1 lyžica svetlej sójovej omáčky
- 5 lyžíc oleja
- 1 lyžica sušeného cesnaku
- 1 lyžička kari
- soľ, korenie
Postup
- Všetko premiešajte do hladkej marinády a nalejte do uzatvárateľnej nádoby.
- Mäso osoľte a vložte do misy s marinádou.
- Nechajte odležať v chladničke do druhého dňa.
- Pečte v predhriatej rúre pri 175 ºC dozlatista, zhruba 3x podlejte marinádou.
- Servírujte so zemiakmi alebo zemiakovou kašou.