Pripravte si tieto medailóniky z kuracích pŕs s rozmarínom ako úžasnú a neuveriteľne ľahkú večeru. Cesnak a oregano dodávajú pokrmu klasickú stredomorskú chuť, ktorú si obľúbite.
Čo budete potrebovať
- 2 lyžice olivového oleja
- 2 veľké kuracie prsia
- ½ lyžičky sušeného cesnaku
- 1 lyžička čerstvého nasekaného rozmarínu alebo ½ lyžičky sušeného
- ½ lyžičky sušeného oregana
- ⅛ lyžičky soli
Postup
- Rozohrejte panvicu na strednom plameni.
- Kuracie mäso nakrájajte na centimetrové plátky, na šírku a mierne diagonálne.
- Na dno panvice rozotrite olej a pridajte mäso.
- Posypte polovicou všetkého korenia a byliniek a restujte asi 7-8 minút.
- Otočte mäso na druhú stranu a posypte zvyšným korením.
- Restujte ďalších 7-8 minút, alebo pokiaľ obe strany nezískajú zlatohnedú farbu.
- Užite si to!
A čo také recepty na rolády s mäsom aj bez? Máme pre vás zaujímavé chuťové kombinácie!