Kuracie miniroládky v alobale

Kuracie miniroládky v alobale

Chcete tip na skvelú večeru? Kuracie miniroládky v alobale inšpirované klasickým francúzskym receptom zahŕňajú kuracie mäso so šunkou a syrom spolu s jemnými grilovanými zemiakmi, to všetko v pikantnej omáčke z dijonskej horčice.

INGREDIENCIA

  • 4 kuracie prsia
  • 4 plátky tvrdého syra typu ementál
  • 4 plátky šunky
  • 2 lyžice dijonskej horčice
  • 1 lyžica worcestrovej omáčky
  • 4 lyžičky masla
  • 1/2 lyžičky údené papriky, soli
  • 400 g zemiakov
  • 2 lyžice sekanej petržlenovej vňate

POSTUP:

  1. Predhrejte rúru na 200 °C.
  2. Kuracie prsia umyjeme, rozrežeme na 4 rovnaké tenšie plátky.
  3. Naklepeme, nasolíme a okoreníme.
  4. V miske zmiešame horčicu, worcester a údenú papriku, zmesou potrieme mäso, syr a šunku.
  5. Na mäso kladieme syr a šunku.
  6. Zvinieme do miniroládky.
  7. Očistíme a pripravíme zemiaky, potrieme zvyškom marinády.
  8. Zemiaky vložíme na alobal, na ne kladieme miniroládky a nakoniec posypeme čerstvými bylinkami.
  9. Zabalíme do alobalu a pečieme 35 – 40 minút v rúre na 180 °C.
Štyri balíčky plnené kuracím mäsom so šunkou a syrom spolu s jemnými grilovanými zemiakmi, to všetko v pikantnej omáčke z dijonskej horčice, servírované na plechu s vidličkou.
www.tablespoon.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.