Jednoduchý recept, na ktorý nepotrebujete žiadne zložité ingrediencie a pochutná si na ňom celá rodina! Pripravte si ho kedykoľvek počas pracovného týždňa ako ľahkú večeru či obed.
INGREDIENCIA
- 4 kuracie prsia
- 5 rožkov
- soľ a korenie
- štipka červenej papriky
- cesnak podľa chuti
- 1 smotana na šľahanie
- 1 kyslá smotana
- 4 vajcia
- maslo
- čerstvá petržlenová vňať
POSTUP
- Kuracie prsia narýchlo opečte na kúsku masla, osoľte, okoreňte a pridajte červenú papriku a cesnak podľa chuti.
- Vložte do zapekacej misky a dajte do vyhriatej rúry.
- Pol hodiny pred upečením pridajte perinu.
- Tú si pripravíte tak, že 5 rožkov nadrobíte na malé kúsky, pridáte obe smotany, 4 žĺtky, soľ a čerstvú petržlenovú vňať.
- Premiešajte a nakoniec primiešajte tuhý vyšľahaný sneh z bielkov.
- Zmes nalejte na mäso a nechajte zapiecť.
- Užite si to!