Šalát nemusí byť len nudný, ako si niektorí z vás určite myslia.
Vyskúšajte naše recepty na kuracie šalát s majonézou a presvedčte sa o opaku!
Máme pre vás varianty s ovocím, cestovinami aj zeleninou.
Nájdite si svojho favorita!
Naše recepty
Ako pripraviť kuracie mäso do šalátu?
Do kuracieho šalátu môžete použiť akékoľvek kuracie mäso, ktoré si vopred pripravíte a to jedným z nasledujúcich spôsobov:
- Pošírovanie : Kuracie prsia vložte do hrnca s vriacim kuracím vývarom. Prikryte a varte, kým nedosiahnete vnútornú teplotu 73 stupňov Celzia.
- Pečenie : Položte kuracie mäso na plech a zľahka ho dochuťte soľou a korením. Pečte pri teplote 200 stupňov Celzia po dobu 25 minút alebo pokiaľ nedosiahnete vnútornú teplotu 73 stupňov Celzia.
- Varenie v pomalom hrnci: Kuracie prsia vložte na dno pomalého hrnca. Pridajte asi 1/2 šálky vývaru a zľahka dochuťte soľou a korením. Prikryte a varte na LOW po dobu 3-4 hodín alebo pokiaľ nedosiahnete vnútornú teplotu 173 stupňov Celzia.
- Grilovanie: Mäso si pripravte na grile a potom ho jednoducho oberte od kosti, odstráňte kožu a nakrájajte ho nahrubo.
- Kúpte si konzervované mäso: Je to skôr taká núdzovka, pokiaľ práve doma nemáte čerstvé mäso alebo sa s ním nechcete robiť.
A ako sa vám naše dnešné recepty na kuracie šalát s majonézou páčili? Napíšte nám do komentárov!