Luxusné recepty na marinované kuracie mäso 5x inak. Inšpirujte sa!

Naložené kuracie chutí úplne výborne a každý to vie!

Hydina sama o sebe nemá príliš výraznú chuť, a preto krásne natiahne chuť ostatných surovín.

Preto sme si pre vás pripravili 5 lahodných receptov na kuracie v marináde, ktoré vás rozhodne zaujmú.

Či už ide o mäso naložené v jogurte, balzamikovom octe alebo v mede a sójovej omáčke, vždy sa jedná o úplnú lahôdku.

Tak poďme na to!

Príprava kurčaťa pred nakladaním

  • Kurča môžeme marinovať aj celé , potom použijete skôr marinovaciu zmes a kurča potrieme zvonku aj zvnútra.
  • Porciované kura sa lepšie marinuje vykostené , ale nie je to vždy nutné, kuracie prsia môžeme marinovať v plátkoch.
  • Kuracie krájané na kocky či rezančeky do marinády tiež vkladáme.
  • Aby mäso získalo chuť marinády, treba marinovať aspoň 3 hodiny . Ešte lepšie je dodržať lehotu 24 hodín.
  • Naložené alebo potreté mäso nechávame marinovať v chlade .

Ktorá marináda u vás najviac boduje? Dajte nám vedieť v sekcii komentárov pod článkom!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.