Kúpiť si kocku bujónu dnes vie každý.
Prečo si ale neskúsiť uvariť svoj vlastný poctivý domáci kurací vývar?
Ten vám dokáže každé jedlo ozvláštniť a dodať mu neobyčajnú chuť.
Nájsť jednoduchý recept na tento pokrm nie je jednoduché. Ale od toho sme tu my!
Inšpirujte sa nasledujúcimi variantmi na vývar zo stehien, z kostí a ďalšími.
Naše recepty
Výroba vlastného kuracieho vývaru má svoje výhody. Pri príprave svojho poctivého vývaru viete, aké pridávate prísady a dostanete presne to, čo chcete. Pri varení môžete presne zmerať používanú soľ a zvoliť si zeleninou, akú do vývaru len chcete. Tiež je super, že, ako už bolo spomenuté, domáci kurací vývar vydrží v mrazničke až tri mesiace.
TIP: Využite svoj vývar na ďalšie pokrmy. Inšpirujte sa napríklad týmito najlepšími receptami na jednoduché risotto.