Linguine s bazalkovým pestom a bravčovým mäsom

Linguine s bazalkovým pestom a bravčovým mäsom

Neuveriteľne ľahké a rýchle na prípravu! Také sú tieto cestoviny linguine s bazalkovým pestom, bravčovou bábikou a píniovými orieškami.

Čo budete potrebovať

  • 250 g cestovín linguine
  • 200 g bazalkového pesta
  • 500 – 600 g bravčovej bábiky
  • 1/4 šálky smotany na varenie
  • 2 lyžice píniových orieškov

Postup

  • Predhrejte rúru na 175 °C.
  • Opláchnite bravčové mäso v studenej vode a osušte papierovou utierkou.
  • Umiestnite bábiku na malý plech s okrajmi a potrite ju 2 lyžicami pesta.
  • Bábiku pečte 35 až 40 minút alebo do požadovaného stupňa prepečenia.
  • Keď je bábika takmer hotová, uvarte cestoviny podľa návodu na obale.
  • Sceďte a nechajte si trochu vody z cestovín.
  • Vráťte cestoviny do hrnca; vmiešajte zostávajúce pesto a smotanu.
  • V prípade potreby pridajte malé množstvo vody z cestovín.
  • Prikryte a udržujte v teple.
  • Vyberte bravčové mäso z rúry a zakryte alobalom.
  • Nechajte 5 minút odstáť.
  • Dajte cestoviny na servírovací tanier.
  • Nakrájajte bravčovú bábiku a položte ju na cestoviny.
  • Posypte píniovými orieškami.
Cestoviny linguine s bazalkovým pestom, bravčovou bábikou a píniovými orieškami na tanieri.
www.buitoni.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.