Báječný recept z lístkového cesta, ktorý vás uhranie svojou ľahkosťou a nadýchanosťou.
INGREDIENCIA
- 1 balíček lístkového cesta
- 2 lyžice jahodovej marmelády
- 160 ml vanilkového pudingu
- 16 jahôd
- cukor múčka
POSTUP
- Uvarte vanilkový puding s cukrom a nechajte ho vychladnúť
- Rúru predhrejte na 200° a plech vysteľte papierom na pečenie.
- Listové cesto rozvaľkajte a vykrojte z neho 4 rovnaké štvorce
- Tie rozdeľte na polovicu – získate tak 8 menších obdĺžnikov
- Položte na plech a jemne prepichajte vidličkou
- Pečte cca 10 minút
- Nechajte vychladnúť a potom vodorovne rozrežte aby ste „listový bochník“ mohli naplniť
- Spodnú časť pomažte jahodovou marmeládou, na ňu rozmažte vrstvu pudingu, položte plátky jahôd posypte práškovým cukrom
- Prikryte hornou polovicou a ihneď servírujte