Máte radi sladké?
Potom ste tu správne!
Vyskúšajte naše recepty na lievance v 12 rôznych verziách.
Chcete kysnuté či nekysnuté, tradičné americké alebo radšej napríklad tekvicové?
Nech už si vyberiete akokoľvek, nemôžete siahnuť vedľa.
Naše recepty
Poďte s nami vyskúšať ďalšie sladké aj slané recepty na kysnuté lievance . Sú úplne delikátne!
Na prípravu lievancov nájdeme rad variantov ako v základnom ceste, tak predovšetkým v ingredienciách , ktorými lievančeky plníme alebo zdobíme. Tu by sme mali dávať prednosť ovociu, a to predovšetkým čerstvému.
Ovocie do lievančekov môže byť rôzne, z domáceho sa hodí ako drobné ovocie, ako sú jahody, maliny, černice, tak jablká, marhule broskyne i slivky. Z dovážaného ovocia určite využijeme banány, kivi, pomaranče.
K ovociu sa podľa druhu hodí ešte čokoláda, kakao, strúhaný kokos, hrozienka . Lívanečky dozdobíme bielkovým snehom, kyslou smotanou, tvarohom, jogurtom alebo ušľahanou smotanou na šľahanie.
Chutili vám tieto vybrané recepty na lievančeky? Napíšte nám do komentárov!