Recepty na lievančeky v tradičných aj nových variantoch. Aké ochutnáte ako prvé?

Máte radi sladké?

Potom ste tu správne!

Vyskúšajte naše recepty na lievance v 12 rôznych verziách.

Chcete kysnuté či nekysnuté, tradičné americké alebo radšej napríklad tekvicové?

Nech už si vyberiete akokoľvek, nemôžete siahnuť vedľa.

Poďte s nami vyskúšať ďalšie sladké aj slané recepty na kysnuté lievance . Sú úplne delikátne!

Na prípravu lievancov nájdeme rad variantov ako v základnom ceste, tak predovšetkým v ingredienciách , ktorými lievančeky plníme alebo zdobíme. Tu by sme mali dávať prednosť ovociu, a to predovšetkým čerstvému.

Ovocie do lievančekov môže byť rôzne, z domáceho sa hodí ako drobné ovocie, ako sú jahody, maliny, černice, tak jablká, marhule broskyne i slivky. Z dovážaného ovocia určite využijeme banány, kivi, pomaranče.

K ovociu sa podľa druhu hodí ešte čokoláda, kakao, strúhaný kokos, hrozienka . Lívanečky dozdobíme bielkovým snehom, kyslou smotanou, tvarohom, jogurtom alebo ušľahanou smotanou na šľahanie.

Chutili vám tieto vybrané recepty na lievančeky? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.