Lokše sú delikatesa sama o sebe, a čo potom s kačacou či kuracou pečeňou. Vyskúšajte a uvidíte sami!
Ingrediencie
- 20 lakší zo základného receptu
- 500 g kuracej pečene
- 1 veľká cibuľa
- malý kúsok slaniny
- kačacie masť
- soľ podľa chuti
Postup
- Na panvici si rozpáľte kačacie masť.
- Najprv osmažte na drobno nasekanú cibuľku, trošku slaniny a potom pridajte pečeň.
- Poduste cca 15 minút.
- Na záver pridajte soľ.
- Keď pečeň vychladnú, nasekajte ich v ručnom mixéri.
- Vznikne vám tak pečeňová nátierka, ktorá vďaka kačaciemu sadlu chutí znamenite.
- Lokše potom už len trochu omastite, ohrejte každú zvlášť na panvici, naplňte pečeňovou plnkou a podávajte.