Lokše s náplňou z kuracích pečienok

Lokše s náplňou z kuracích pečienok

Lokše sú delikatesa sama o sebe, a čo potom s kačacou či kuracou pečeňou. Vyskúšajte a uvidíte sami!

Ingrediencie

  • 20 lakší zo základného receptu
  • 500 g kuracej pečene
  • 1 veľká cibuľa
  • malý kúsok slaniny
  • kačacie masť
  • soľ podľa chuti

Postup

  1. Na panvici si rozpáľte kačacie masť.
  2. Najprv osmažte na drobno nasekanú cibuľku, trošku slaniny a potom pridajte pečeň.
  3. Poduste cca 15 minút.
  4. Na záver pridajte soľ.
  5. Keď pečeň vychladnú, nasekajte ich v ručnom mixéri.
  6. Vznikne vám tak pečeňová nátierka, ktorá vďaka kačaciemu sadlu chutí znamenite.
  7. Lokše potom už len trochu omastite, ohrejte každú zvlášť na panvici, naplňte pečeňovou plnkou a podávajte.
Zemiakové placky plnené kuracou pečeňou
www.mozessavydavat.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.