Výborné recepty na lososa s maslom ako dokonalá voľba pre každý obed aj večeru

Recepty na lososa na masle sú jedinečné a neprekonateľné.

Krehké mäso je dochutené lahodnou kombináciou prísad, ktorým nemožno odolať.

Vyskúšajte našu jednoduchú prípravu a naservírujte svojej rodine jedinečný gurmánsky zážitok.

Aké víno servírovať s lososom?

Losos je veľmi všestranná ryba, napriek tomu párovanie vín do značnej miery závisí od spôsobu prípravy lososa a od príloh.

Absolútnym NIE je párovať plné červené víno s lososom, pretože to zabije ako víno, tak aj chuť ryby.

Pre restovaného lososa je samozrejmou voľbou chladený Pinot Noir.

Čo piť s lososom s bylinkami a smotanovými omáčkami. Nikdy neurobíte chyby, keď si vyberiete víno, ako je Sauvignon Blanc, pokiaľ je váš losos pripravený s jemnými bylinkami a citrusmi.

Pokiaľ vaším hlavným chodom je losos na masle alebo omáčkou zo smotany, mali by ste skôr podávať Chardonnay s trochou dubovej arómy.

Pokiaľ lososa upravujeme na thajský, čínsky alebo japonský spôsob, teda pikantné, zvoľte víno ako je Rizling rýnsky alebo Rulandské šedé.

Ak podávate údeného lososa zvoľte k nemu Rizling rýnsky alebo Chardonnay Champagne.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.