Lososovka s majonézou a vajcami

Lososovka s majonézou a vajcami

Vynikajúca lososová nátierka s vajcami na jednohubky alebo chlebíčky. Okrem vegetariánov sa trafíte do chuti určite každému!

Ingrediencie

  • 100g údeného lososa v oleji
  • 100g majonézy
  • 4ks vajíčka natvrdo
  • 2 lyžice bieleho jogurtu
  • 50g cibuľa
  • 1 lyžička šťavy z citróna
  • Soľ a mleté korenie (štipky)

Postup

  • V mise vidličkou roztlačte lososa. Primiešajte majonézu a biely jogurt.
  • Vajcia uvarené natvrdo (12-15 minút) nastrúhajte nahrubo. Cibuľku nakrájajte najemno.
  • Vajcia s cibuľkou pridajte do misy k lososu a pokvapkajte citrónom.
  • Nakoniec osoľte a okoreňte podľa chuti a premiešajte.
  • Nechajte odležať asi pol hodiny v chladničke a potom podávajte.
Veka s nátierkou ala losos, posypanú kôprom.
Zdroj: livingly.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.