Ryby by sme mali všetci zaradiť do svojho jedálnička a to na pravidelnej báze.
Čo skúsiť napríklad makrelu?
Nielen že skvele chutí, ale ponúka aj množstvom zdravotných výhod.
My sme si pre vás dnes pripravili úžasné recepty na makrelu na grile, ktorými ohromíte svojich hostí nielen na letných grilovačkách.
Tak poďme na to!
Naše recepty
Vyskúšajte aj naše ďalšie chutné recepty na ryby na grile 6x inak. Pochutí si naozaj každý!
V kórejskej kuchyni sa čerstvá makrela pred grilovaním často soľou na pridanie chuti a možnosti uchovania ryby na dlhšiu dobu. Jednoducho si pripravte filety z makrely, potom ich posypte veľkým množstvom soli a nechajte 10–15 minút marinovať . Akonáhle budete hotoví, môžete ryby zmraziť až na 3 mesiace alebo ich rovno grilovať.
A ako sa vám naše dnešné recepty na makrele na grile páčili? Napíšte nám do komentárov!