Makrela z grilu s cesnakom a citrónom

Makrela z grilu s cesnakom a citrónom

Zamilujte si s nami chrumkavú, dymovú kožičku a šťavnaté, aromatické mäso tejto lahodnej grilovanej makrely. Tento pokrm sa stane vašou obľúbenou zdravou rodinnou večerou.

INGREDIENCIA

  • 4 menšie makrely
  • soľ
  • korenie
  • 2 citróny
  • 4 lyžice olivového oleja
  • 2 prelisované strúčiky cesnaku

POSTUP

  1. Rozpálime gril.
  2. Makrely umyjeme a vysušíme papierovou utierkou.
  3. Každú ryby narežeme 3 diagonálnymi rezy.
  4. Osolíme a okoreníme.
  5. Votrieme citrónovú šťavu.
  6. Premiešame olivový olej s prelisovaným cesnakom.
  7. Makrely potrieme.
  8. Grilujeme približne 15 minút.
  9. V polovici ryby otočíme.
  10. Podávame.
Grilovaná makrela servírovaná na tanieri s klinom citróna a vidličkou.
www.family-friends-food.com

Vyskúšajte aj naše ďalšie lahodné recepty s kaprom , ktoré si môžete urobiť nielen na Vianoce!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.