Nepečený dezert, ktorý vás jednoducho nadchne.
Čo budeme potrebovať
- 4 kyslej smotany
- 4 vanilkové cukry
- 2 balenia piškótov
- 2 mandarínkové kompóty
- kakao
Postup
- Kyslou smotanou premiešame s cukrom.
- Pripravíme si formu na tortu.
- Prvú vrstvu tvoria piškóty.
- Nasleduje vrstva kyslej smotany.
- Poslednú vrstvu predstavujú mandarínky.
- Postup opakujeme, pokiaľ nie je forma plná.
- Posypeme kakaom a necháme cez noc stuhnúť v chladničke
- Podávame.
Či torta alebo buchta, vždy je k tomu potrebná kvalitná a voňavá káva! Preto si musíte zaobstarať kvalitný kávovar, taký si vyberiete vnašej recenziu automatických kávovarov !
Vyskúšajte aj čokoládové torty , v ktorých ovocie nenájdete.