Ako čo najlepšie využiť mango v kuchyni? Inšpirujte sa našimi receptami!

Mango nielen že skvele chutí, je ale aj všestrannou ingredienciou, z ktorej sa dá vykúzliť množstvo skvelých pokrmov.

Preto sme si pre vás tentoraz pripravili lahodné recepty s mangom 7x inak, medzi ktorými si vyberie úplne každý.

Chcete cheesecake, karí alebo radšej šalát?

Všetky varianty sú výborné.

Tak poďme na to!

Pozrite sa aj na našu recenziu tyčových mixérov a nájdite medzi nimi svojho favorita!

Tipy na varenie s mangom

  • Priemerne veľké mango váži cca 500 g a získate z neho asi 1 a 3/4 šálky nakrájaného ovocia.
  • Šťava z manga vám môže zašpiniť oblečenie, takže buďte opatrní s jeho manipuláciou .
  • Pokiaľ nemôžete mango zohnať, môžete ho v receptoch nahradiť broskyňami či nektárinkami .
  • Hoci jeho šupka nie je jedovatá, neje sa, pretože môže dráždiť ústa .
  • Možno ho použiť do šalátov, džúsov, smoothies, dezertov, sals či čatní .
  • V podstate čokoľvek, čo môžete pripraviť z broskýň, sliviek či čerešní je možné pripraviť aj z manga.
  • Mango si môžete tiež usušiť, rozomlieť na prášok a použiť ho ako korenie .

A ako sa vám naše dnešné recepty s mangom páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.