Raw alebo živá strava je založená na surovosti. Suroviny neprechádzajú tepelnou úpravou vyššou ako 42°. Zachovávajú si tak všetky živiny, vitamíny a telu prospešné látky.
Ochutnajte túto ľahkú nepečenú tortu s ovocím – je prirodzene bezlepková a vegánska a neuveriteľne lahodná.
Ingrediencie
- 100 g mandlí
- 100 g vlašských orechov
- 100 g sušených datlí
- 2 zrelá manga
- 200 ml kokosového oleja
Postup
- Mandle a orechy rozdrvte na múčku.
- Datle pokrájajte na malé kúsky.
- Zmiešajte s orechmi a hmotu vytlačte na dno tortovej formy.
- Manga olúpte a rozmixujte.
- Pridajte kokosový olej a premiešajte do hladkého krému.
- Nalejte na korpus, uhlaďte a nechajte niekoľko hodín stuhnúť v chladničke.