Restované mäso so zeleninou na ázijský spôsob je rýchlovka, ktorá však poteší všetky vaše chuťové bunky. Presvedčte sa sami!
Ingrediencie
- 1 lyžica sójovej omáčky
- 1/2 lyžice sezamového oleja
- 1/2 lyžice chilli omáčky (sriracha)
- 1 lyžička trstinového cukru
- 1/4 hlávkovej kapusty
- 1 mrkva
- 1 červená cibuľa
- 1 lyžička repkového oleja
- 300 g mletého hovädzieho
- 1 strúčik cesnaku
- kúsok zázvoru
- soľ
- korenie
- sezamové semienka
Postup
- Zmiešajte sójovú aj chilli omáčku, sezamový olej a trstinový cukor.
- Dajte bokom odpočívať.
- Kapustu, mrkvu, cibuľu, cesnak a zázvor nasekajte na plátky.
- Rozpáľte panvicu a repkový olej.
- Orestujte mleté mäso spolu s cibuľou, cesnakom a zázvorom.
- Osoľte a okoreňte.
- Pridajte kapustu a mrkva.
- Miešajte, kým kapusta nezačne vädnúť.
- Prilejte pripravenú omáčku.
- Posypt sezamovými semienkami a môžete servírovať.
Inšpirujte sa aj našimi 10 luxusnými receptami na fašírky z cukety . Máme pre vás nové a nevšedné kombinácie!