Mäsová nátierka

Mäsová nátierka

Samozrejme sme nezabudli ani na našich mäsožravcov a milovníkov mäsa. Hrianková nátierka z mäsa je skvelým variantom, keď neviete čo so zvyšným mäsom od obeda a chlebom od včera. Jednoducho opečte chlieb a k nej si urobte túto výbornú nátierku.

Čo budeme potrebovať

  1. 450 g pečeného hovädzieho mäsa
  2. 60 g cibule (nahrubo nakrájané)
  3. 40 g stopkového zeleru (nahrubo nakrájaný)
  4. 5 kyslých uhoriek
  5. 150 g majonézy
  6. 1 lyžica kyslého uhorkového nálevu
  7. ½ mletej cibule v prášku
  8. 1 lyžička korenia
  9. ½ lyžičky soli

Postup

  1. Hovädzie mäso, cibuľu, stopkový zeler a uhorky spoločne rozomelieme v kuchynskom robote, kým nebudú dohladka zmiešané
  2. Do vzniknutej zmesi pridáme majonézu, cibuľové korenie, korenie, soľ, trochu kyslého láku a znova premiešajte
  3. Nátierku necháme v chladničke odpočinúť aspoň 1 hodinu

Opečte dva toasty, potrite ich maslom alebo majonézou, pridajte hlávkový šalát, namažte nátierku a navrch nakrájajte červenú cibuľu. Hrianky spojte dohromady a prerežte na pol. A máte skvelú desiatu.

Hovädzia nátierka na opečenom toaste.
Zdroj: freepick.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.