Medvedie labky bez masla

Medvedie labky bez masla

Pokiaľ máte radi medvedie labky, vyskúšajte túto nemáslovú verziu. Hotové budú raz dva, pretože nič nemusíte vážiť, namiesto odmerky vám postačí šálka a polievková lyžica.

INGREDIENCIA

  • 1 hrnček hladkej múky
  • 1 hrnček mletých orechov
  • 3 lyžice medu
  • 6 lyžíc oleja
  • 3 lyžice vody
  • 1 lyžica karobu (či kakaa)

POSTUP

  • Všetky ingrediencie zmiešajte a odložte na noc do chladničky, aby sa suroviny lepšie prepojili.
  • Odležané cesto naplňte do formičiek na medvedie labky a pečte 8 – 10 minút na 180 °C.
  • Upečené labky môžete obaliť v práškovom cukre.
Karobové labky na tanieri posypané práškovým cukrom.
www.dobrotyskuchyne.sk

Máme pre vás aj ďalšie recepty na vianočné pečivo s rumom , ktoré vám zaistí voňavé vianočné sviatky. Akú variantu vyskúšate?

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.