Máte chuť na kvalitné mäso?
Nechcete stráviť v kuchyni večnosť?
Pokiaľ ste dvakrát odpovedali áno, tak neprestávajte čítať.
V tomto článku vám predstavíme jednoduché recepty na hovädzie minútky, vďaka ktorým si pripravíte lahodný obed či večeru.
Naše recepty
Aké mäso je najlepšie pre minútkovú úpravu?
Jednoducho povedané je to asi sviečková . Mäso z nej je jemné a chutné, a to aj napriek tomu, že pochádza z oblasti svalov. Pokiaľ ju nakrájate na naozaj tenké steaky, pripravíte ju veľmi rýchlo, asi za 4 minúty. V prípade, že budete minútkové mäso piecť dlhšiu dobu, môže stvrdnúť a veľmi si nepochutnáte.
A ktorá minútka najviac bodovala práve u vás? Pochváľte sa v sekcii komentárov pod článkom!