Mokrá buchta rafaelo

Mokrá buchta rafaelo

Po tejto buchte sa budú každému zbiehať sliny ešte dlho potom. Kokosová buchta rafaelo je výborný zákusok na každú príležitosť.

Ingrediencie

  • 2 hrnčeky hladkej múky
  • 1 hrnček práškového cukru (+ 1/2 hrnčeka na posyp)
  • 2ks vajec
  • 1 hrnček vlažného mlieka
  • 1 hrnček strúhaného kokosu
  • 1 kypriaci prášok do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • 250ml smotany na šľahanie

Postup

  • Predhrejte si rúru na 180°C.
  • V mise zmiešajte vajcia s vanilkovým cukrom, práškovým cukrom a vyšľahajte do peny.
  • Pridajte hladkú múku, kypriaci prášok do pečiva, mlieko a premiešajte do hladka.
  • Cesto nalejte do formy alebo na menší plech.
  • Na cesto rovnomerne nasypte strúhaný kokos zmiešaný s práškovým cukrom.
  • Dajte piecť na cca 20 minút. Po upečení ešte horúcu buchtu zalejte smotanou.
  • Nechajte vychladnúť a podávajte.
Buchta posypaná kokosom a zaliata smotanou.
Zdroj: kochrezepte.at

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.