Táto verzia guláša je rýchla, jednoduchá na prípravu a hlavne výborne chutí! Skúste ho naservírovať svojej rodine a uvidíte, že všetci budú spokojní.
Čo budete potrebovať
- 1 kg morčacích pŕs nakrájaných na malé kocky
- 1-2 červené cibule, nakrájané nadrobno
- 2 lyžice údené červenej papriky
- 1 lyžička mletej škorice
- soľ
- mleté korenie
- 1 lyžica hladkej múky
- 2 dl vývaru
- 2 dl husté paradajkovej omáčky
- 1 malá plechovka cíceru
- 2 lyžice kyslej smotany
- olej
- čerstvá nasekaná petržlenová vňať na podávanie
Postup
- Na oleji speňte cibuľu, pridajte mäso a opekajte, kým nezbelie.
- Pridajte lyžicu múky a zarestujte.
- Zalejte paradajkovou omáčkou a pár minút poduste.
- Zalejte vývarom, vmiešajte korenie a varte, kým mäso nezmäkne.
- Pridajte prepláchnutý cícer, ešte pár minút povarte, premiešajte s kyslou smotanou a podávajte ozdobené petržlenovou vňaťou.
Možno sa vám budú hodiť aj recenzie najlepších digestorov , kde sa dozviete všetko potrebné pre to, aby ste si vybrali tú správnu!