Morčacie steak na restovanej zelenine

Morčacie steak na restovanej zelenine

Zdravý a rýchly pokrm, ktorý sa iste čoskoro stane vašim obľúbeným obedom či večerou!

Ingrediencie:

  • 2 morčacie plátky
  • 80 g baklažánu
  • 120 g cukety
  • 1 červená cibuľa
  • 10 ml jablčného octu
  • zmes rukoly, poľníka a špenátu
  • olivový olej
  • soľ, korenie

Postup:

  1. Predhrejte si rúru na 180°C.
  2. Plech vyložte papierom na pečenie a vložte naň na kúsky nakrájaný baklažán, cuketu a červenú cibuľu.
  3. Zeleninu pokvapkajte olivovým olejom a nechajte 20-25 minút piecť.
  4. V medziobdobí umyté, osolené a okorenené morčacie plátky z oboch strán orestujte na panvici s olejom. Čas restovania prispôsobte výške plátkov.

Morčacie plátky servírujte so zmesou šalátových listov, ktoré jemne pokvapkajte jablčným octom, as orestovanou zeleninou.

Steak z morčacieho mäsa s restovaným baklažánom a cuketou
zdroj: ultralite.com.au

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.