Zdravý a rýchly pokrm, ktorý sa iste čoskoro stane vašim obľúbeným obedom či večerou!
Ingrediencie:
- 2 morčacie plátky
- 80 g baklažánu
- 120 g cukety
- 1 červená cibuľa
- 10 ml jablčného octu
- zmes rukoly, poľníka a špenátu
- olivový olej
- soľ, korenie
Postup:
- Predhrejte si rúru na 180°C.
- Plech vyložte papierom na pečenie a vložte naň na kúsky nakrájaný baklažán, cuketu a červenú cibuľu.
- Zeleninu pokvapkajte olivovým olejom a nechajte 20-25 minút piecť.
- V medziobdobí umyté, osolené a okorenené morčacie plátky z oboch strán orestujte na panvici s olejom. Čas restovania prispôsobte výške plátkov.
Morčacie plátky servírujte so zmesou šalátových listov, ktoré jemne pokvapkajte jablčným octom, as orestovanou zeleninou.