Mrazená ryba pečená v rúre

Mrazená ryba pečená v rúre

Pokiaľ nemáte po ruke čerstvú rybu, nevadí. Na tento recept stačí mrazené rybie filé. Pochutnajte si!

Ingrediencie

  • Mrazené rybie filety
  • 1ks citróna
  • 50g masla
  • Olivový olej
  • Soľ, korenie
  • Čerstvá petržlenová vňať

Postup

  • Predhrejte rúru na 170°C.
  • Filety nechajte rozmrznúť, osušte papierovými obrúskami a zo všetkých strán osoľte a okoreňte.
  • Ak nestíhate, osoľte a okoreňte ešte zmrazené filety.
  • Potrite olivovým olejom, pokvapkajte šťavou z citróna a dajte do maslom vymasteného pekáča či zapekacej misy.
  • Filety pečte asi 15 minút dozlatista. Pred podávaním ešte na každú z filiet položte plátok masla a posypte čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou.
  • Podávajte so zemiakmi, zemiakovou kašou či s čerstvým pečivom.
Filety z tresky pečenej s maslom a citrónovou šťavou.
Zdroj: cooking.nytimes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.