Recepty na bábovku s mrkvou vám dokonale rozžiaria celý deň! Ochutnajte naše kombinácie

Mali ste tú česť ochutnať tie najvláčnejšie recepty na mrkvovú bábovku?

U nás nájdete len tie najlepšie, najmäkšie a najchutnejšie varianty!

Skúste ich všetky a uvidíte, že ani jeden nemá chybu.

Ako ozdobiť bábovku krémom, polevou a ganachom

Ako ozdobiť bábovku polevou

Poleva vyrobená z cukrárskeho cukru, mlieka a vanilkového extraktu a citrónovej šťavy.

Postup

  • V malej miske zmiešajte cukor, mlieko a vanilku. Miešajte do hladka. Ak chcete, nechajte 5 minút odstáť, aby zhustla. Vmiešajte toľko cukrárskeho cukru, aby poleva ľahko stekala z lyžičky, ale zároveň bola nepriehľadná a dostatočne hustá, aby sa nevsiakla do torty.
  • Polejte bábovku a nechajte ju odpočinúť pri izbovej teplote, kým poleva nestuhne, alebo ju dajte prikrytú do chladničky.

Ako ozdobiť bábovku čokoládovú ganache

Lahodná ganache, vyrobená iba z čokolády a smotany.

Postup

  • V malom hrnci rozohrejte smotanu na šľahanie, kým nebude horúca, a potom vmiešajte rovnaké množstvo polosladkých čokoládových lupienkov alebo nasekanej čokolády. Šľahajte, kým sa čokoláda nerozpustí a ganache nebude hladká.
  • Chlaďte ganache v chladničke po dobu 20-30 minút, mala by byť trochu hustejšia, ale stále tekutá.
  • Prelejte bábovku a podávajte hneď, alebo ju vložte do zakrytej nádoby a vychlaďte, kým čokoláda nestuhne.

Ako ozdobiť bábovku krémom

Na krém budete potrebovať maslo (115 g), smotanový syr (230 g), lyžička vanilkového extraktu, práškový cukor (500 g).

Postup

  • Pripravte si polevu zo smotanového syra, pričom nezabudnite použiť smotanový syr izbovej teploty. Pokiaľ je poleva veľmi mäkká, nechajte ju krátko vychladiť v chladničke, aby trochu stuhla.
  • Smotanový krém naložte do cukrárskeho vrecka a ozdobte ním bábovku.
  • Zakrytú bábovku uchovávajte v chladničke.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.