Najlepší kuracie rarášky v cestíčku bez piva

Najlepší kuracie rarášky v cestíčku bez piva

Pivo je jednou z najčastejších ingrediencií, ktoré sa do cestíčka pridávajú. Prečo ale nevyskúšať aj variant bez piva? Lahodnú chuť cestíčka dodá kombinácia sójovej omáčky a horčice.

Ingrediencie

  • 500 g kuracích pŕs
  • 2 vajcia
  • 2 PL solamylu
  • 3 PL hladkej múky
  • 2 PL sójovej omáčky
  • 1 PL horčica
  • 1 lyžička sušeného cesnaku
  • 1 lyžička sladkej papriky
  • olej na vyprážanie
  • soľ, korenie

Postup

  1. Múku, škrob, horčicu, sójovú omáčku a korenie rozmiešajte v miske do podoby cestíčka.
  2. Vložte do cestíčka kuracie mäso nakrájané na menšie kúsky či rezančeky a nechajte aspoň 2 hodiny odležať.
  3. Následne na panvici rozohrejte olej a mäso v ňom z každej strany niekoľko minút smažte.
  4. Po vybratí prebytočný olej vysajte pomocou papierových obrúskov.

Tieto šťavnaté kúsky mäsa obalené v lahodnom cestíčku chutia znamenite predovšetkým so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou.

Kúsky kuracieho mäsa vyprážané v cestíčku
zdroj: kosher.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.