Pivo je jednou z najčastejších ingrediencií, ktoré sa do cestíčka pridávajú. Prečo ale nevyskúšať aj variant bez piva? Lahodnú chuť cestíčka dodá kombinácia sójovej omáčky a horčice.
Ingrediencie
- 500 g kuracích pŕs
- 2 vajcia
- 2 PL solamylu
- 3 PL hladkej múky
- 2 PL sójovej omáčky
- 1 PL horčica
- 1 lyžička sušeného cesnaku
- 1 lyžička sladkej papriky
- olej na vyprážanie
- soľ, korenie
Postup
- Múku, škrob, horčicu, sójovú omáčku a korenie rozmiešajte v miske do podoby cestíčka.
- Vložte do cestíčka kuracie mäso nakrájané na menšie kúsky či rezančeky a nechajte aspoň 2 hodiny odležať.
- Následne na panvici rozohrejte olej a mäso v ňom z každej strany niekoľko minút smažte.
- Po vybratí prebytočný olej vysajte pomocou papierových obrúskov.
Tieto šťavnaté kúsky mäsa obalené v lahodnom cestíčku chutia znamenite predovšetkým so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou.