Najlepšia masová marináda z jogurtu

Najlepšia masová marináda z jogurtu

Biely jogurt má skutočne všestranné využitie a marinády nie sú výnimkou. Táto je jemná jogurtová marináda na grilovanie vaše mäso dokonale ochutí.

Ingrediencie

  • 1 téglik bieleho jogurt (250 – 300 g)
  • 1 lyžica jemného kečupu
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • Hrsť čerstvej bazalky
  • 1 – 2 polievkové lyžice sójovej omáčky
  • štipka soli

Postup

  • Jogurt nalejeme do misy, pridáme kečup, zalejeme olivovým olejom, zasypeme mletou paprikou a premiešame.
  • Pokiaľ chcete pikantnejšiu marinádu, dajte namiesto jemného kečupu ostrý.
  • Čerstvú bazalku nasekáme, prihodíme do misy, prilejeme sójovú omáčku a osolíme.
  • Potom už len stačí dôkladne zamiešať a naložiť mäso.
Mäso naložené v jogurtovej marináde na grécky štýl.
Zdroj: playsweellwithbutter.com

Už ste skúšali výrobu domáceho jogurtu? O tomto sme sa zmienili v recenzii elektrických jogurtovačov . Vyplatí sa ich obstaranie?

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.