Najlepšie upečené koleno z grilu

Najlepšie upečené koleno z grilu

Recept na grilované koleno pripravené priamo na vonkajšom grile je úplne dokonalým a chutným pokrmom pre všetky letné dni! A najlepšie osvieženie pre dokonale vypečené mäso je domáca limonáda od nás !

Čo budeme potrebovať

Na koleno

  • 2 bravčové kolená
  • 60 ml bieleho octu
  • 1 lyžica drveného cesnaku
  • 1 lyžica rastlinného oleja
  • 2 lyžičky soli
  • 1 lyžička čerstvo mletého čierneho korenia
  • 1 lyžička borievky
  • 1 lyžička rasce
  • 1 lyžička feniklových semienok

Na omáčku

  • 500 ml tmavého piva
  • 500 ml kuracieho vývaru
  • 1 nahrubo nakrájaná mrkva
  • 1 hnedá cibuľa nakrájaná nahrubo
  • 1 lyžica drveného cesnaku (alebo celá hlava cesnaku preliateho)
  • 6 plodov borievky
  • 4 bobkové listy

Postup

  • Narežte kožu na bravčových kolenách.
  • Všetky suché ingrediencie zmiešajte dohromady a dajte do malej misky. Zmiešajte ich s prelisovaným cesnakom a olejom.
  • Tú votrite iba do mäsa. Udržujte zmes mimo kože.
  • Kožu potrite octom.
  • Nechajte v chladničke cez noc odkryté.
  • Všetky prísady na omáčku vložte do panvice. Pridajte bravčové päty a prikryte.
  • Pečte na grile prikryté, vyhriateho na 150 ° C asi 3 hodiny.
  • Kožu osušíme, zľahka osolíme a vložíme späť do na otvorený gril kožou dole rúry na 40 minút.
  • Podávajte s omáčkou a obľúbenými prílohami.

Všetky tieto dokonalé recepty na grilované koleno sa dajú pripraviť vpomalom elektrickom hrnci , ktorý si môžete vybrať u nás v detailnej recenzii.

Prestretý stôl s tuplákom piva a tanierom plný mäsa.
Zdroj: lecker.de

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.