Nakladané kapie

Nakladané kapie

Kapie sú obľúbené pre svoju osviežujúcu, sladkú, nepálivú chuť. Naložte si ich do nálevu, ktorý sme uvádzali v začiatku článku a uvidíte, že si pochutnáte!

Budete potrebovať

  • kapie
  • cesnak
  • nálev
  • zaváracie poháre s viečkami

Postup prípravy

  • Poháre poriadne sterilizujte aj s viečkami.
  • Potom si pripravte sladkokyslý nálev.
  • Kapiu nakrájajte na kúsky alebo ich ponechajte vcelku – očistené.
  • Naskladajte do pohárov, pridajte na kolieska nakrájaný cesnak a zalejte nálevom.
  • Sterilujte pri teplote 90 stupňov 25 minút.
  • Hotové poháre otočte hore dnom a nechajte vychladnúť.
  • Uskladnite v pivnici alebo komore.
Zavarené kapie v pohároch s viečkami.
zdroj: addapinch.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.