Nakladané pečené papriky

Nakladané pečené papriky

Nie je nič lepšie ako kuracie sendvič so sladkými nakladanými paprikami. Pripravte si ich aj vy doma! Je to jednoduché, vynikajúce a je to skvelý spôsob, ako uskladniť prebytočné papriky.

Ingrediencie

  • 3 červené papriky
  • 3 žltej papriky
  • extra panenský olivový olej
  • 1 polievková lyžica morskej soli a ďalšie na posypanie paprík
  • mleté ​​korenie podľa chuti
  • 1 polievková lyžica sušeného oregana
  • ¾ šálky bieleho balzamikového octu
  • ¾ šálky jablčného octu
  • ¾ šálky vody
  • 2 polievkové lyžice cukru
  • 2 strúčiky cesnaku, olúpané a rozdrvené
  • 6 guličiek korenia

Postup

  1. Predhrejte rúru na 200 stupňov Celzia.
  2. Cesnak a korenie rozdeľte do 2 pollitrových vysterilizovaných pohárov so širokým hrdlom.
  3. Dajte papriky na pekáč, potrite ich olivovým olejom a posypte soľou a korením.
  4. Pečte 40 minút av polovici pečenia ich otočte.
  5. Nechajte vychladnúť a potom ich nakrájajte a naložte do pohárov.
  6. Zmiešajte v mise octy, vodu, oregano a 1 polievkovú lyžicu soli.
  7. Papriky zalejte soľným roztokom a ponechajte pri tom nejaký priestor na uvoľnenie vzduchových bublín.
  8. Pevne prikryte pokrievkou.
  9. Nechajte vychladnúť, potom dajte do chladničky av prípade potreby vyberte a servírujte.
  10. Dobrú chuť!
Žlté a červené papriky naložené v zaváracom pohári.
www.theeclectickitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.