Nakladanie údených klobás

Nakladanie údených klobás

Údené klobásy patria medzi tie najchutnejšie a niet divu! Aj túto pochúťku si môžete naložiť. Chcete vedieť ako? Tak sa na to poďme spoločne pozrieť.

Budete potrebovať

  • údené klobásy
  • vodu, vývar alebo nálev
  • zaváracie poháre s viečkami
  • zavárací hrniec s teplomerom

Postup prípravy

  • Dôležité je, poháre na zaváranie poriadne sterilizovať, to isté aj viečka.
  • Akonáhle sú poháre suché, vložte do nich vodorovne údené klobásy.
  • Do pohára vlejte iba 0,05 litra vody.
  • Okraje pohárov zbavte mastnoty a poriadne viečka utiahnite.
  • Poháre skladajte 1 centimeter od seba do zaváracieho hrnca.
  • Zavárajte po dobu jednej hodiny na 90-95 stupňov.
  • Nechajte poháre vychladnúť a uskladnite.
Údené klobásy naložené v zaváracích pohároch.
zdroj: preparednesspro.com

Chcete nakladané bravčové mäso ? Je to skvelá voľba pre všetkých „mäsožravcov“. Inšpirujte sa našimi TOP receptami!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.