Užite si tento jednoduchý a príjemný recept na rýchle predjedlo či desiatu. Čerstvý mäkký kozí syr marinovaný v olivovom oleji s rukolou si môžete užiť len tak samotný alebo s chrumkavým chlebom, dať si ho na toast, do šalátu, ale aj na pizzu.
INGREDIENCIA
- 20 cl extra panenského olivového oleja
- 300 g čerstvého kozieho syra
- 60 g čerstvé rukoly
- 10 guličiek čierneho korenia
- soľ
POSTUP
- Rozdrvte guličky korenia a pridajte ho do misy spolu s nasekanou rukolou.
- Osoľte.
- Nakrájajte kozí syr na plátky s hrúbkou približne 1 cm.
- Syr obaľte okorenenou rukolou a vložte na dno pohára.
- Naplňte nádobu olivovým olejom tak, aby bol kozí syr úplne pokrytý.
- Pred podávaním nechajte aspoň 24 hodín odpočinúť v chladničke.