Nálev na nakladanie egrešov

Nálev na nakladanie egrešov

Nálev pri zaváraní egrešov je rovnaký ako pri inom ovocí, mení sa iba pomer vody a cukru, ktorý závisí od sladkosti ovocia.

Budete potrebovať

  • cukor kryštál
  • voda

Postup prípravy

  • Do hrnca nalejte jeden diel vody a jeden diel cukru.
  • Pokiaľ máte radšej menšie množstvo cukru, upravte si pomery podľa vašich predstáv.
  • Zmes pomaly zahrievajte a miešajte.
  • Priveďte do varu a varte dovtedy, kým sa cukor úplne nerozpustí.
Egreše vo veľkej mise.
zdroj: sowandso.com

Máme pre vás aj skvelé sladké recepty na zavarené černice , ktoré vás pohladia na duši aj na jazyku.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.