Nálev na zaváranie višní

Nálev na zaváranie višní

Tak ako takmer pri každom druhu ovocia, aj pri višniach si ako nálev pripravíme cukrový rozvar. Množstvo vody a cukru si upravte podľa svojich potrieb.

Budete potrebovať

  • 500 g cukru
  • 1 l vody

Postup prípravy

  • Do veľkého hrnca vlejte vodu a pridajte cukor.
  • Za stáleho miešania priveďte zmes do varu.
  • Akonáhle sa cukor dôkladne rozpustí, zmes odstavte a nechajte vychladnúť.
Višne naložené v zaváracích pohároch.
zdroj: allrecipes.com

Máme pre vás tiež skvelé sladké recepty na zavarené černice , ktoré vás pohladia na duši aj na jazyku. Vyskúšajte ich všetky!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.