Nátierka ala losos z konzervy

Nátierka ala losos z konzervy

Výborná je aj nátierka z lososa nakladaného v oleji. V tomto recepte použijeme aljašskú tresku ala losos. Inšpirujte sa!

Ingrediencie

  • 1 balenie tresky ala losos v oleji
  • 1 menšia cibuľa (môže byť jarná)
  • 2 trojuholníčky taveného syra
  • 3 lyžice nátierkového masla
  • 1 lyžica horčice
  • 3 lyžice majonézy
  • Mleté korenie (prípadne aj soľ)

Postup

  • Z tresky ala losos najprv zlejte olej.
  • Cibuľu nasekajte najemno a spoločne so zliatym lososom rozmixujte v robote (prípadne pomeľte v mlynčeku na mäso).
  • Pridajte tavený syr, nátierkové maslo, majonézu a horčicu.
  • Premiešajte, ochutnajte a prípadne dochuťte čiernym korením či soľou. Soľ by nemala byť nutná, pretože ryba samotná slaná je dosť.
  • Hotovú nátierku môžete nechať odležať v chladničke alebo ihneď podávajte s čerstvým pečivom.
Nátierka ala losos z tresky z konzervy.
Zdroj: busycooks.about.com

Inšpirujte sa našimi skvelými receptami na mäsové nátierky . Nech majú hostia z čoho vyberať. 🙂

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.